Allergén információk

  1. Glutént tartalmazó gabonafélék
  2. Rákfélék és a belőlük készült termékek
  3. Tojás és a belőle készült termékek
  4. Hal és a belőle készült termékek
  5. Földimogyoró és a belőle készült termékek
  6. Szójabab és a belőle készült termékek
  7. Tej és az abból készült termékek
  8. Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia,
  9. makadámia vagy queenslandi dió és a belőle készült termékek
  10. Zeller és a belőle készült termékek
  11. Mustár és a belőle készült termékek
  12. Szezámmag és a belőle készült termékek.
  13. Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter
  14. összkoncentrációt meghaladó mennyiségben;
  15. Csillagfürt és a belőle készült termékek
  16. Puhatestűek és a belőlük készült termékek
X